Contact

The Practical Lawyer Online/Honig Coaching B.V.
Ramstraat 23
3581 HC Utrecht
T: (030) 25 169 16
E: info@thepracticallawyeronline.nl
Redactiesecretariaat: info@thepracticallawyeronline.nl

Wil je een incompany bestelling doen?
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Rüna Honig: (030) 25 169 16 of een e-mail sturen naar info@thepracticallawyeronline.nl.

Helpdesk
Vragen over het systeem
TPLO probeert zoveel mogelijk te voldoen aan de wensen en verwachtingen van haar klanten en cursisten. Mocht je een probleem ondervinden met een van onze diensten, dan streven wij ernaar om dit zo snel mogelijk op te lossen. TPLO maakt gebruik van de e-learning webapplicatie van anewspring. Voor vragen die betrekking hebben op het systeem of problemen met inloggen kan je derhalve terecht bij: support@anewspring.nl of in dringende gevallen bellen met: anewspring (010) 244 74 60.

Vragen over de inhoud
Heb je vragen over de inhoud van een cursus, dan kun je een e-mail sturen naar:  info@thepracticallawyeronline.nl of bellen: (030) 25 169 16.

Klachten
Mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn over de afhandeling van jouw probleem of de manier waarop je bent geïnformeerd, dan horen wij dat graag. Je kunt schriftelijk een klacht indienen bij de directie van Honig Coaching B.V., Ramstraat 23, 3581 HC Utrecht of per e-mail naar: info@honigcoaching.nl.

 


Copyrights © 2021. Design by Looney2.nl. All rights reserved